Friday, August 21, 2009

buat duit dengan google adsense??

ermm.. act aku dah lame join google adsense nih.. since 2007 lagi...
nak kate jadi jutawan tuh idok ler... blh la buat tambahan belanja bulan2.. hehe..

so kebetulan duk sembang2 ngan salah sorang IM ni..
name dia ni cukup besar gak la dalam IM ni..
dlu dia ni la mentor aku la.. hehehe...

layak ke dia ni bergelar mentor?? pada aku mmg layak la.. sbb dia leh bg income yg cun melecun kat korang yg nak jadi anak murid dia.. hehe..

cun ke income mcm ni.. hehehe (yg pasti bukan aku punye) wakakka.. lalala~
** saje nak naikkan semangat korang yg berminat cari duit ngan pakcik google ni...

so.. sape2 yg berminat nak belajar ngan raja kamil ni..
korang klik la link kat sini wokeh...
KELIK SINI

P/S :
soal payment jangan duk pk sgt.. hehe..
kompem pakcik google ni bayar.. korang leh pilih jer nak terima payment pakai check ataupun western union..

8 comments:

Lara said...

advertlets pon oke gak! :DD

angahbjork said...

advertlets per click murah la dik oiii... sbb dia made in singapore.. angah lebih suka google dari yg len.. bidvertiser pun same..

jai.jezz ^.~ said...

iklan apa lagi yg best yerk..

angahbjork said...

setakat ni paling best mmg google ads la.. pay per click dia mahal sket dari yg len...

mizz saifa said...

aku x reti apa pun.. hihik.. advertlets @ google ads, dua2 aku tak faham..

mizz saifa said...

header baru ek.. kemana menghilang matamu?? hehe

angahbjork said...

hehe... mata dah buta.. so kne la tukar header lain.. ahaks

diFa said...

difa dh letak follower.. add difa k..:) thanks

btw nuffnamg pun okay ape..:)