Thursday, July 30, 2009

trip 2 putrajaya

Jumaat 24hb 8.30malam

aku dapat panggilan... erm erm.. kne p putrajaya gak malam ni.. adoi.. perasaan malas berjalan tuh tetiba muncul.. hehehe.. sebab??? mase tuh mata dah lali.. tp mengenangkan makcik aku yg kat sane.. aku kuatkan semangat tuh ( chewah btol ke ni ngah?? hahahha)

mase ni bersiap sambil lewa jer.. sbb plan nak gi sehari jer.. sabtu malam leh balik... tp last2 melekat sampai ari selasa... hehehe...

lebih kurang kul 11.30malam dari kemaman.. bertolak ke p"jaya..
sampai kat cherating singgah makan dlu... ni yg melengah2 kn masa.. last2 kul1.30pagi dari cherating... pergh.. giler lambat aku bertolak ke sane.. mau sampai lewat pagi... xpo xpo.. best jenjalan waktu nih.. lagi pun ader org yg drive.. wakakaka... aku jadi co-pilot jer la... sape yg drive??? ehem.. budak ensem.. nak tgk gamba dia ader kat bawah nnt.. name dia e-din.. bkn e-dagang tau... tapi e-din... hahaha...

nak jadikan citer... kite org sampai putrajaya lebih kurang kul 3.30 pagi.. termasuk pusing2 makan buah langsat... lalala...
sampai2 jer kat umah makcik aku.. pekena air panas secawan.. pastu trus lentok... bkn pe.. kul 8pagi da kne wat kije.. adeh.. letih2.. nak oksigen lebey...

sabtu 25hb 8pagi - 5ptg ( wat kije sket.... disebabkan terlalu penat aku xyah cite la... hahaha)

sampai kat umah makcik aku.. mandi2 coz e-din da nak balik... aksi2 e-din sblm balik sempat aku snap... kui3... dia ni mmg lawak sket...

umah makcik aku waktu senja.. giler best lepak sini... ni yg buat aku melarat sampai ari selasa.. lalala...
e-din yg sengal... jalan mcm sindromdown.. hahhaa
ape ko buat ni e-din hah???
tuang air anggur ngan air 1double D dlm kreta (e-din yg reka air ni)
kononnyer macho ke ni?? hahaha
ko mmg sengal e-din...

mase ni e-din da siap2 nak balik terengganu... aku je x nk balik.. sbb nak stay kat sini dlu.. huhuu.. nak ngorat awek2 kat presint9.. lawa2 o0o0o0...

4 comments:

Fara said...

mcm kenal je tempat ni
ahahah ! ! ~

klu nk tau nenek lara duk putrajaya
tp xsure presint bape
:D

angahbjork said...

uiks.. ye ker... nnt leh la gi raye umah nenek lara kn.. lalala

Lara said...

ui dtg sini xbgtau. lau x leh jumpe ouhh :PP

angahbjork said...

camne angah nk bgtau??? hehe.. xper.. lusa mgkn angah gi sane plak.. jgn lupe sedia karpet meah utk angah.. huhu