Wednesday, July 1, 2009

semalam punya citer..

lepas amik mak aku kat hosp tuh..
aku singgah kdai jabs.. mak aku nak beli sayur2 ngan barang dapur sket..
tgh syok duk lepak2 kat kdai tuh.. aku dengar sore baby menangis...
"uwaaaaaaa"
giler terkejut aku... pastu aku nampak baby ni.. giler putih.. tp ader sikit2 kotor kat badan dia..
aku tanye dak yg jaga kdai tuh..

aku: anak sape ni...?
dak kdai : ader org buang...
aku : x abis kes buang anak....
dak kdai : mak dia lari ikut laki lain...
aku : mak dia x berperikemanusian tol....
dak kdai : ** garu kepala**
aku : abis sape jaga baby ni??
dak kdai : abg nak jaga ke??
aku : isk.. xnk la.. yg kat umah pun x terjaga (saje ckp mcm tu sbb mak aku jeling2)
(mak aku pun menyampuk)
mak : klau kamu nak bawak balik kne mandikn dia dlu.
aku : mak bg ke ni??? (buat2 terkuzut.. lalala)
mak : tp kamu la kne jaga dia.. mandikan dia dlu..
aku : bisa diatur... kojo sonang je tuh mak..
mak : ye la 2.. dah.. cepat bayar.. mak nak balik dah ni..
aku : boleh claim balik ke xni?? (wakakaka....)
mak : boleh jer.. claim ngan MB terengganu..
aku : (terkena lak aku)

pastu bila aku stuju jer nak jaga.. baby ni dah senyap.. dia main2 kat kaki aku lak.. giler comei ko baby putih.. siap guling2 lagi...

tgh golek2... iyoaawwww...
siap la ko pasni putih.. mmg kne mandi..
nak tlg drive ni.. xper2.. layan la dlu.. keh3
dah nak terjatuh...
sampai umah dah... bg pelali dlu...
hahaha.. sian.. kesejukan... siap ketar2...
dah siap mandi.. bersihkan bulu dlu... kui3...
dah jadi 4 ekor.. kui3... kne alas ngan surat kabar lak.. sbb dorang slalu berak2 jer..
sambil tuh dorang leh baca paper 2... kui3

4 comments:

Cufa said...

hadoii..anak KUCING trbuang..aku ingt anak org..cesss

angahbjork said...

hahaha... kire same la tuh..

LALA said...

lala suke kucing juge!!!heheheh...

angahbjork said...

lala... angah ske kucing, kucing pun ske angah.. lala suka kucing tp kucing ske ke lala...? hak3..