Friday, July 3, 2009

kite enjoy

2-07 4.30pm

hehe.. best jer N3 arini kn.. enjoy konon..
keh3..
sebenarnye arini ader berita baik...
ptg td aku dpt panggilan dari pihak hosp..
dorang ckp nenek aku dah leh kuar arini..
genap 9 hari nenek aku duk dalam wad..
dan 9 hari tuh jugak la aku kne ulang alik ke hosp..
pergh.. penat2...

lepas dapat panggilan 2.. aku cepat2 bgtau mak aku yg tgh syok tdo sbb baru balik dari hosp gak..
sampai2 jer kat hosp aku p jumpa nurse yg cun melecun tuh.. tp pyot boyot ader baby.. x leh la nak ngorat.. keh3.. bini org towh.. hahaha, jgn nak mengatal angah.. nurse tuh pun bg aku resit ubat.. aduh.. kne turun kat farmasi la plak.. nak kne amik ubat.. malas dowh...

sampai jer kat farmasi.. (mujur xder org) kira aku org last la... pintu pun dah ttp separuh.. lepas je dpt ubat, aku nak keluar.. tetiba... dum.. ( aduh.. kepala terhatuk... ) cover macho beb... (jangan gelak k) aku saje jer wat kepala terhatuk kat pintu tuh.. sbb nak perhatian dari awek2 yg cun.. wakakaka.. aku x toleh belakang dah (jangan pandang belakang) bkn ape.. kang x pasal aku nampak awek2 dalam farmasi tuh duk gelakkn aku.. baik aku teruskn perjalanan aku.. huhuhu. masuk lif jer.. aku dah start gosok2 kepala ni.. giler sakit..

sampai jer kat atas... nenek aku ngan mak aku dah siap2 nak balik... yipiee...
tgu aku jer nak kne tolak kerusi roda 2.. wah sonoknyer.. tp tu la.. rugi plak rasenyer.. x dpt dah nk tgk budak2 practical kat situ.. cun melecun lak tuh.. aku jer yg malu2 nak tegur dorang.. hehe.. xper.. len kali aku tinggalkan no phone kat atas katil nenek aku.. hahaha ( boleh pakai ke cara camni??)

apa2 pun.. sampai je anta nenek aku kat umah.. aku pun ape lagi.. vroommmm vroommmm... kite enjoy... ronda2 sampai x ingat nak balik.. kui3... sok pagi trip ke kuantan.. yipiee... ape tujuan aku ke kuantan??? tgu entry seterusnyer.. ahakssss.. yg penting.. bukan nak p ngorat k..

12 comments:

NatasyaFellina said...

gatai naaa HAHAHAHHA bgs lah if nenek u dah kua hosp
eshhh buat i rendu kat nenek i je :(

Lara said...

ohh patot lah x merayau2 kt blog. hahah

♥chentaMAYA™ said...

jg nenek baik2!~

LALA said...

sukenye die...hehehehehhe

diFa said...
This comment has been removed by the author.
diFa said...

semoga nenek u sehat selalu..:)

Are'Ja_(",) said...

syukur lah nenek awk da sihat..tak sangka cucu die gatal lam diam...kekke :)

angahbjork said...

natasya, xder la gatal sgt.. sikit2 jer.. kui3

lara, taw xper.. kebizian sket.. sbb tuh x merayau sgt..

chentamaya, mekasih.. sy jaga nenek sy.. sape lak nak jaga sy ekk??

lala, misti la ske.. penat o0o ulag alik hosp..

difa, mekasih.. xkn nenek jer kot..? sy xmo sihat slalu ke? kui3

are'ja.. bkn dalam diam jer gatal.. x diam lagi gatal.. wakakaka

diFa said...

haha u pun sehat selalu..:)

angahbjork said...

difa, skrg slalu je sakit2 ni... uhuk uhuk..

Fara said...

oo pdn la angah xde dtg2 blog fara
bisi sesgt upenye
:D

angahbjork said...

huhu.. tu la pasal fara... asyik kibisan jer..