Saturday, July 4, 2009

alone...

hak3... alone kunun...
N3 sblm ni dah ckp kn.. nak p enjoy lepas nenek aku kuar dari hosp...
so ape lagi kite enjoy (sambil tiru cam gaya puteri)
pepagi lagi dah mangun.. enjoy punya pasal...

3-07 8.00 a.m
dah siap mandi2 trus bertolak ke kuantan..
opppsss... x sempat nak p enjoy kne singgah kat pelabuhan kuantan dlu...
ape tujuan?? ntah la.. kne tunggu org.. xper.. stakat tunggu jer.. xder hal..
sampai pelabuhan kuantan lebih kurang kul 9.30..
sampai kat gate jer.. snap dlu 2 keping..
ape lagi.. tgu kat parking la.. huhu.. lame gak nunggu kat sini.. siap tertdo agi dalam kreta.. x yah citer la ekk nape aku x kuar dari kreta.. yang pastinyer aku p sini pakai selipar jer.. kasut xder xleh la nak masuk.. itu salah satu alasan aku utk xnk masuk dalam.. hahaha... pastu terjaga sejam kemudian... wah.. bengkak mate...

snap satu.. abaikan mate aku tuh okei.. mate x cukup tdo...

dah selesai kat situ jom kedarah la ok.. nak makan ape tgh ari ni ekk.. ermm.. kat sini la...

makan nasi kandar la tgh ari ni... lapar giler... air plak.. tuh haa.. air tuh laaa... bleh?? kui3...
dah settle2 makan... mesti korang tertanya2 nape x snap gamba makanan aku kn...? ni haa jawapan dia.. bila makanan da sampai jer trus melantak.. x hingat punya.. perut dah lapar sgt.. dah abis baru la tringat nak snap.. wawawawa.... xnk la snap pinggan kosong.. jom bertolak ke kuantan.. dari pelabuhan ni 20minit jer dah sampai...

yeshhhh... dah sampai kuantan.. destinasi pertama.. megamall dlu.. nak wat ape ekk kat sini??
ni haa... kite p kat sini dlu... nnt kang x sempat lak...
tgk wayang la.. hehehe. citer ape ekk.. ermm.. pk dlu... (sambil garu kepala)
hah!! dah dpt.. kite tgk citer ni ok..
hehe.. ice age.. giler best.. tapi nape tiket satu jer?? dah N3 aku ni alone.. kne la satu jerk.. hak3..
mase beli tiket ni ader byk mase lagi... wayang start kul 5.40.. giler lambat.. dah yg tuh jer ader.. yg len sume tinggal sit yg depan2 jer.. x nk ah aku.. buat sakit leher jer... jadi.. sblm tgk wayang.. kita ronda2 dlu.. tgk aweks2 cun.. org laki ni biasa la kn.. dah name laki.. xkn la ronda2 nak tgk jantan jambu lak.. wakakaka.. x kuasa i nyah...
lepak dalam bowling.. hahaha.. kan dah ckp.. ader awek cun dalam ni.. siap main bowling agi.. pakai tudung lak tuh.. aku ape lagi.. kuar hp senyap2.. pastu snap snap.. sekeping dah la ekk aku letak.. kang x cukup ruang lak aku nak masukkn gamba org main bowling nih.. yg pastinyer awek2 tuh tgk aku muka masam jer.. pergh.. muka aku ni muka jahat ke hah??

xper.. jom kite kuar dari sini... lepak kat len plak.. destinasi seterusnyer...
hahaha.. bleh dalam ni?? x tau la lame mane duk dalam ni... yg pastinyer kuar dari sini trus p tgk wayang... huhu..

selesai tgk wayang jer plan nak p kat len plak.. boring dowh...
nak lepak katne ek... haaaa.. kite p sini lak... scroll down...
sini jer la.. hak3.. dah x tau nak p mane..masuk kul 7.41p.m

cam biasa.. ronda dlu.. tgk awek2 cun.. hahaha.. dah selesai cuci mate ape lagi... singgah kat sini dlu sblm balik... kat mane ekk... scroll down lagik...

wah x tau dah nak citer ape... idea dah kosong sebenarnyer.. bkn pe.. mase tulis N3 nih.. act aku pun nak kuar.. hahaha.. Enjoy lagi laaa... cuma x tau lagi nak p mane.. xper.. tekan je pedal minyak.. rase tmpt tuh best kite benti okei...
jumpa lagi.. tata titi tutu.....

12 comments:

liyana.azizan said...
This comment has been removed by the author.
liyana.azizan said...

one day out! hebat~

Fara said...

angah !
banje la ice cream baskin tu satu kt fara
nak jugak ! xkire !
:D

angahbjork said...

hak3.. nak ke?? angah blanje cup dia nak?? kui3

Fara said...

alah angah ni kedekut
haha
weekkk
:P

angahbjork said...

alaaaa.. kedekut sket jer.. lalala

NatasyaFellina said...

ice age best kan?ive seen it ystrday gile best HAHAHA

angahbjork said...

mmg best... siap gelak besar mase tgk.. huhuhu

YuLaN CoQKod0K said...

sedap tul tgk aiscream dgn kek tu

angahbjork said...

mmg shodap pun.. Yulan nak blanjer ker?? huhu

Lara said...

makan eskem xajak aku. :((((

angahbjork said...

lara, mmg nak ajak.. tp x tau nak ajak camne.. ajak2 ayam jer la.. hahaha