Friday, June 26, 2009

Penoreh bergaya kena samun

SEREMBAN: Gara-gara mahu bergaya ketika keluar menoreh, seorang wanita kerugian lebih RM5,000 apabila barang kemas dan telefon bimbitnya disamun tiga lelaki di sebuah kebun getah di Sendayan dekat sini, kelmarin.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Negeri Sembilan, Asisten Komisioner Mohd Zaki Masrof, berkata tindakan wanita berusia 42 tahun itu memakai barang kemas termasuk gelang, rantai dan subang serta membawa telefon bimbit menarik perhatian tiga lelaki yang mengekorinya hingga ke kebun.

Dalam kejadian kira-kira jam 10 pagi itu, tiga lelaki berkenaan yang menaiki dua motosikal, menendang dan menampar wanita itu sebelum merampas sejumlah wang tunai, barang kemas dan telefon bimbit mangsa.

P/S : lau nak bergaya pakai jer rantai manik (lawa ape warna warni) org nak rompak pun pk 40kali.. pastu jgn bawak duit cash byk2. pakai debit card.. ( zaman dah canggih kn) telefon bimbit lak pakai yg leh baling kat anjing tu.. lau kne ragut leh baling kat peragut kompem mati kat situ jer..

satu lagi.. yg jadi peragut ni apesal? dah xder keje lain nak buat?? lau nak jadi jahat skali pun p rompak kat israel tuh.. khinbi btol la para peragut ni.. kecik2 xnk mampus.. dah besar mula nak jadi peraguts..

2 comments:

Lara said...

and make sure jangan pakai seksi2, takut pas kena ragut kang kena rogol plak. hahahha

angahbjork said...

btol 2.. pakai seksi2 buat laki seksa2.. last2 jadi la kes rogol ni..