Sunday, May 24, 2009

geng jahat keempat- nazri aka mastermind aka adik aku



ni plak nazri.. ader org panggil dia en robot... aku pun x tau la kenapa..
nak kata dia ni mcm robot.. xder pun.. mgkn sbb org tuh tgk nazri ni mcm geng2 robocop kot..
pasal tuh dia panggil en robot...
pape hal pun.. walaupun dia ni adik aku.. dia ni jadi ketua utk segala rancangan jahat kite org..
aku jadi pak turut jer.. sbb x tau nak plan ape..
sape2 nak kenalan ngan dia... leh email aku.. nnt aku bg no phone dia k..
ni ikan yg dia pancing atau ikan pakcik sebelah, aku pun x tau la.. sbb waktu ni aku x join dia..
pasni.. aku akan lawan ikan yg dia dapat ni.. lebih besar dan lebih cute...

0 comments: