Wednesday, October 21, 2009

baby cute... siyes cute gile baby ni...

i want my money!!

iskk.. sape la yg ajar budak ni ckp mcm ni....
huhu.. tp siyes comel + klakar bila dak ni ckp mcm 2..
tgk la.

Monday, October 12, 2009

JAWATAN KOSONG: Basic RM1800 + Elaun RM1250

JAWATAN KOSONG



kELAYAKAN :



1. SPM / SPMV / STAM

2. DIPLOMA (LEBIH BERPELUANG)



KELEBIHAN :


1. Kerja di bawah kerajaan
2. Gaji pokok : RM1800
3. Elaun bulanan (Cola) : RM300
4. Elaun penginapan RM300
5. Uniform: RM450
6. Dobi RM200
7. Percuma kursus mempertahankan diri
8. Kenaikan pangkat secara lantikan dari ketua unit jawatan dan mengambil ujian khas




Sekiranya berminat sila hadir pada sesi temuduga dan dikehendaki membawa kad pengenalan diri serta gambar berukuran passport pada 20 OKTOBER 2009 di Jabatan Pertahanan Awam Setiap Negeri.



Bagi yang berkelayakan uniform akan diberikan 3 pasang setiap seorang dan kelengkapan lain (lengkap) serta perlu melaporkan diri 60 hari dari surat tawaran jawatan.



JAWATAN-JAWATAN YANG DITAWARKAN :




LAMPIRAN SILA KE BAWAH.



















Jawatan:
1. Power Rangers
2. Kamen Riders
3. Ultraman
4. Sailormoon (wanita shj)
5.SURIA PERKASA HITAM (Cawangan Jepun)



Monday, September 28, 2009

3hari 2malam


hehehe.. 3ari 2malam.. ape nihs???
honeymoon ke angah?? xdernyer nak honeymoon..
sebenornye ari khamis aritu aku ader p KL..
jenjalan... 3ari 2malam duk sane... puas pusing2
x tau nak gi mane.. contact awek2 sorang pun x nk dtg.. last2 p layan pondan..
wakakakkaa.. xder maknernye nak layan pondan ok...
no phone si jezz plak xder.. lau x kompem aku ajak dia kuar jenjalan..
jezz bila ko nak bawak aku p jenjalan ni... dah byk kali aku turun sane...
hehehhe.. x kire.. jumaat ngan sabtu ni ko kne bawak aku.. hahahha.. paksa2 kejam..

khamis depan aku kne p KL lagi...
khamis, jumaat, sabtu... duk sane.. so jezz... luangkan masa utk aku.. wakakkaka..
duk sane x byk aku snap pict.. 2 keping jer.. tuh pun mase lepak kat t.s
duk tgk program TOTO.. TOTO kutip duit sama melayu pastu wat program utk org cina.. hahahaha.. insaplah wahai melayu...


Wednesday, September 16, 2009

tic tac toe utk follower aku sahaja

Perhatian!!!!!

haaa.. tu dia aih.. angah dah start nak wat contest dah..
mesti la ader hadiah kan... sape yg menang sahaja akan dapat hadiah!
permainan ni mudah aje... korang seme kne lawan game tic tac toe ngan computer,,, ala... yg main pangkah ngan bulat tuh.. time2 sek dlu korang mesti ader mainnyer benda ni ngan member2 korang... buat petak2 pastu sorang pilih pangkah.. sorang pilih bulat.. mudah ajer kan... so ape lagi.. jgn lepas peluang ni..

pemenang dia akan di amik kira kepada sesiapa sahaja yg dapat mengalahkan computer.. klau 10 org... 10 hadiah gak la aku bg... yg pastinyer.. korang ada follower aku.. baru dpt adiah.. hehhee.. contest ni bermula dari saat ni sehingga 1syawal... hadiah berupa... jeng jeng jeng... korang akan tahu selepas korang menang... korang leh cuba byk mane korang nak cuba.. x kisah... tp yg pasti.. bila korang dah menang 2.. sila print screen ekk.. pastu send kat aku. hehehe..

syarat2 dia sblm korang mula main tic tac toe ni adalah.. korang mesti pilih pangkah!! bukannyer bulat ok.. jgn main tipu.. sbb aku akan tau.. hehehhe.. lagi satu korang mesti komen selepas korang menang.. ape perasaan korang selepas main tic tac toe.. mudah jer kn??? so kepada sesaper x komen 2.. bermakne korang x main la game ni.. hehehee..

ok la.. x nak citer panjang lebar.. jom kite mulakan permainan!!!~